Kutija u obliku srca sa magnetom

objavljeno u: ideje za kutijice, Napravi me | 2

Video Kutija u obliku srca sa magnetom je kompletan tutorijal koji vam korak po korak pokazuje postupak izrade prototipa jedne originalne kutije. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu. Većina šema je malog formata, i izaći će bez problema na bilo kom kućnom ili kancelarijskom štampaču. Ukoliko želite možete ih uvećati i štampati iz delova (pogledajte video turijal „Kako spojiti šemu iz više delova?“ koji obrađuje tu temu). Najbolje je da šemu privremeno fiksirate uz pomoć specijalnog lepka u spreju koji ne ostavlja tragove, a šema se lako i brzo uklanja posle sečena i savijanja (pogledajte i video tutorijal: „Kako šemu preneti na materijal?“ koji se bavi tom temom). Potom šemu treba iseći, i saviti prema obeleženim linijama, a na kraju ukloniti predložak/template (ranije objašnjeno u video klipu; „Sečenje, savijanje, uklanjanje šeme…„).

 

Svi ovi postupci su delimično ponovljeni i u ovom videu, uz jedan mali dodatak. Radi se o montiranju malog neodijumskog magneta kojim se ova konkretna kutija zatvara. Sa truge strane je dekorativnametalna pribadača („rajsnedla“), kojoj je otkinut vrh, a zalepljena je super lepkom…

Kutija u obliku srca sa magnetom, i druga uputstava, šeme, ideje, tutorijali ?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje… I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

Zato – dođite opet, ili se besplatno prijavite na RSS-feed. Ili nas pratite na društvenim mrežama YouTube, Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas.

→ Pogledajte i ovo:

Štancovana kesa sa trakom / slično kao Kutija u obliku srca sa magnetom
Štancovana kesa sa trakom
luksuzne kaširane kutije
luksuzne kaširane kutije
Origami kutijica "Chery" / slično kao Kutija u obliku srca sa magnetom
Origami kutijica „Chery“
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Kartonska torta „Bela čokolada“
Kartonska torta „Bela čokolada“

 

2 Responses

 1. Natasa

  Prelijepo, i zanimljivo i bice od koristi, hvala na tutorijalu. 🙂 Sretni Valentinovo

  • kutijice.com

   Hvala Nataša!

   Pošto ste ostavili PRVI KOMENTAR na sajtu, želimo nekako da vas nagradimo. Izaberite ono što vam se dopada sa našeg sajta – i javite nam (u mailu, ili preko kontakt strane) vašu adresu. Voleli bismo i da vidimo vaše rukotvorine, i da ih predstavimo zajedno sa našim pakovanjem.

   (p.s. nagrađivaćemo mi i peti, deseti, dvadeseti… (svaki „jubilarni“ komentar <3 )¤

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *