3D origami

3d origami je je tehnika izrade rukotvorina od malih komada papira spojenih slično kao "Lego" kocke...

Rešili smo da ubuduće besplatno ustupimo prostor galerijama fotografija naših prijatelja, klijenata, i saradnika. Pre svega u vezi sa ambalažom i rukotvorinama od papira, ali i svim drugim kreativnim tehnikama. Šaljite nam vaše radove, a mi ćemo ih rado objaviti, sa obaveznim linkom prema vašim stranicama. Možete računati na našu pomoć i oko izrade profesionalnih fotografija, promocije i slično...

Danas vam  predstavljamo vam rukotvorine Helene Repac Pešić koja se osim 3D origami tehnikom bavi i izradom ručno rađene ambalaže, i drugim rukotvorinama. Tehniku je savladala uz pomoć tutorijala sa You Tube, a isključivi motiv je bio da zabavi svoje unuke. U međuvremenu, njen hobi je postao i dopunski izvor prihoda...

Više njenjih radova možete pogledati u FB grupi Naručite Unikatne Poklone

Želja nam je da predstavimo što više talentovanih ljudi koji svoje vreme ispunjavaju kreativnim radom. Nadamo se da će vam to pomoći i u komercijalnom smislu - da dođete do eventualnih naručioca i kupaca. Ukoliko želite da se i vaši radovi nađu na našem sajtu, pošaljite nam kraći opis tehnike, nekoliko fotografija preko KONTAKT strane.


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!