Kutija za žetone 170x40x25 mm

Kutija za žetone dimenzije 170x40x25 mm je romboidna poklon kutija (“ favour boxes“) prvenstveno namenjena kao poklon dobrodošlice. Najčešće se u nju stavlja nekoliko čokoladnih bombona, pralina, ili neki sličan slatkiš. Može se koristiti kao hotelski poklon, ili poklon za venčanja. Naravno – ovako atraktivna kutijica može da posluži i za milion drugih namena, konkretno u ovom slučaju za žetone.

Specifičnost ovog modela je u neobičnoj konstrukciji. Gornja i donja površina su romboidne, odnosno kraće bočne strane su pod kosim uglom u odnosu na duže. „Fioka“ se sastavlja jednostavno, bez lepljenja, a futrola se isporučuje  zalepljena. Zbog lakšeg transporta i čuvanja, kutijice se isporučuju rasklopljene, ali je njihovo sastavljanje vrlo jednostavno i brzo.

Romboidna kutija za praline je izrađena od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom ili mat plastifikacijom i štampom u jednoj boji. Moguće je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama.

CENE:
250 kutija - 0,80 €/kutija + 20 €* 
500 kutija - 0,70 €/kutija + 30 €* 
1000 kutija - 0,50 €/kutija + 40 €* 
*za svaku sledeću boju
Cene se odnose na ofset štampu od jedne boje do punog kolora
 
Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

uskoro

→ Pogledajte i ovo:
Trostruka romboidna kutija
Trostruka romboidna kutija
Kutijice za uskršnja jaja
Kutijice za uskršnja jaja
Kutije za flašice 100ml
Kutije za flašice 100ml
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopive kutije za ešarpe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *