Kutije za zdravu hranu

Kutije za zdravu hranu  dimenzija 130x195x55mm – su klasične kutije sa složivim „automat“ dnom. Kutija ovih dimenzija može imati različite namene. U konkretnom slučaju ovakva kutija je bila namenjena za pakovanje  500 gr. specijalnog brašna, ali može poslužiti i za pakovanje malih poklona, promotivnog materijala, ii najrazličitijih drugih proizvoda. Ovakve kutije se standardno izrađuju od 350 g/m2 bindakota, sa ili bez plastifikacije,a cena zavisi od broja boja u kojima se štampa  i tiraža.

U navedenim cenama kalkulisana je štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija.

Cena / kutije za zdravu hranu:

250 kutija - 0,50 €/kom + 40 €*
500 kutija - 0,40 €/kom + 45 €*
1000 kutija - 0,35 €/kom + 50 €*

*doplata za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmite rasklop alata→ „Kutije za zdravu hranu

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju! (Sve informacije o cenama i slično za manje serije, možete dobiti ako nam opdmah pošaljete vaš → ZAHTEV ZA PONUDU

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Parfem kutijice u boji
Parfem kutijice u raznim bojama
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Sklopiva kutija za puzzle
Sklopiva kutija za puzzle

Save

Save

Save

Save