Paterni, ilustracije, teksture...

image

Paterni, ilustracije, teksture...

Paterni, ilustracije, teksture… I još mnogo toga što vam je potrebno skoro uvek kad dizajnirate ambalažu. Ovo zapravo nije pravi post, već ideja za čitavu grupu postova. Neka vrsta najave koja treba da vas privuče da uskoro dođete ponovo. Jer, na ovom istom mestu će vas uskoro čekati gomila materijala koja vam može biti od pomoći pri dizajniranju i izradi sopstvene ambalaže:

– Besplatni (free) vektorski i rasterski paterni, šare, ornamenti, bordure, itd…
– Besplatni (free) clip-art, vektorske i rasterske ilustracije, simboli, za najrazličitije namene…
– Besplatne (free) teksture, brush-evi, gotovi templejti, i slične dizajnerske“potrepštine“ koje treba da vam ubrzaju i olakšaju život…

Zato navratiti uskoro ponovo…

U čemu je štos? Čemu besplatni paterni, ilustracije i teksture?

U pitanju je koncept ovog sajta, tj ideja na kojoj je sve zasnovano. Kutijice kom su specijalizovani sajt preduzeća Deto.d.o.o. koji je u potpunosti posvećen maloj ambalaži.Naš cilj je da vam omogućimo ambalažu bez obzira na budžet kojim raspolažete. Ukoliko ga zapravo nema jedina mogućnost je da sami ili uz pomoć prjatelja pokušate da umesto novca investirate sopstveno VREME. Toj situaciji posvećena je sekcija ovog sajta „Napravi me“ ( u kojoj se trenutno nalazite). Naša pomoć se u tom sučaju sastoji od besplatnih šema za isecanje, i uputstava za rad koja su vam neophodna da biste željeni proizvod osmislili . Barem na nivou prototipa ili u nekoj sasvim simboličnoj seriji.


Druga opcija „Plati i nosi“ je zamišljena za one čiji je budžet oskudan, ali ipak dovoljan da bi problem ambalaže rešili nekom manjom serijom tipskih kutija. Čak i tom slučaju moguće je izvršiti naknadno bredniranje ambalaže (stikerima, tagovma, pečatima, stencilom, monogramima… i na mnogo drugih načina. I o tome će biti reči na ovom sajtu.


Treća opcija „Po tvojoj želji“ je zapravo profesionalan proces izrade ambalaže. Čak i u toj opciji, kada je vaš budžet dovoljan za neku manju ili profesionalnu seriju, prethodne dve grupe mogu biti od koristi da bolje razumete faze procesa, njegova tehnološka ograničenja, zahteve i slično…


Nadamo se da ćete uživati u istraživanju i radu na vašoj ambalaži – bar onoliko koliko mi poslednjih trideset godina uživamo u tome.

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!