Romboidna kutija za praline 170x40x25 mm

Romboidna kutija dimenzije 170x40x25 mm je poklon kutija (“ favour boxes“) prvenstveno namenjena kao poklon dobrodošlice. Najčešće se u nju stavlja nekoliko čokoladnih bombona, pralina, ili neki sličan slatkiš. Može se koristiti kao hotelski poklon, ili poklon za venčanja. Naravno – ovako atraktivna kutijica može da posluži i za milion drugih namena, konkretno u ovom slučaju za žetone.

Specifičnost ovog modela je u neobičnoj konstrukciji. Gornja i donja površina su romboidne, odnosno kraće bočne strane su pod kosim uglom u odnosu na duže. „Fioka“ se sastavlja jednostavno, bez lepljenja, a futrola se isporučuje  zalepljena. Zbog lakšeg transporta i čuvanja, kutijice se isporučuju rasklopljene, ali je njihovo sastavljanje vrlo jednostavno i brzo.

Romboidna kutija za praline je izrađena od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom ili mat plastifikacijom i štampom u jednoj boji. Moguće je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama.

CENE:
250 kutija - 0,60 Eur/kutija + 20 €* 
500 kutija - 0,50 Eur/kutija + 30 €* 
1000 kutija - 0,40 Eur/kutija + 40 €* 
*za svaku sledeću boju
Cene se odnose na ofset štampu od jedne boje do punog kolora
 
Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

uskoro

→ Pogledajte i ovo:
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Trostruka romboidna kutija
Trostruka romboidna kutija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *