Tagovi različitih oblika

Tagovi (etikete) se elegantan i jednostavan način na koji vašu ambalažu možete dekorisati i/ili „brendirati“ raznobojnim trakama od satena ili ripsa, vunicama, rafijom, prirodnim kanapom, ili raznim sličnim materijalima – uz adekvatne „tag“-ove (tj. etikete) različitih oblika…

U ovoj sekciji možete naći različite tagove (etikete) na raznobojnim kartonima i papirima, koji nastaju u postupku izrade drugih proizvoda, pa su im cene znatno ispod proizvodnih.

Tagovi (etikete) su bez štampe ili sa nekim neutralnim paternom, pa ih morate sami oskati ručno, ili uz upotrebu pečata, i sl….

Tagovi (etikete) po vašoj želji?


Možete naručiti i tagove na bilo kakvom materijalu sa ofset ili digitalnom šampom vašeg logotipa / brenda. Podrazumeva se da oblik, veličina i sve ostalo može da se uradi po vašoj želji. Više o tome pogledajte na; stranici „etikete i nalepnice„

/ideja je preuzeta sa Piteresta Ansu Badenhors / gift-boxes /

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!