Kako spojiti šemu iz više delova?

objavljeno u: ideje za kutijice, Napravi me | 0

Video tutorijal „Kako spojiti šemu iz delova“ vam objašnjava kako da napravite šemu (template) koja je veća od formata vašeg kućnog štampača. Odnosi se na sve šeme sa sajta. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno povećavati ili smanjivati prema vašim potebama. VRLO VAŽNO je da ih uvek uvećavate ili smanjujete proporcionalno da bi i dalje zadržale funkciju. Ukoliko ih deformišete, tj. promenite odnos širine i visine,  kod većine modela potpuno će izgubiti funkciju, i neće se lepo (ili nikako) zatvarati.

Na osnovu ovoj jednostavnog trika možete spajati šeme kutije koje su dva, tri, ili više puta veće od formata vašeg štampača. Ali OPREZ! Što više delova koristite – morate ih sve pažljivije spajati. Vodeći strogo računa da sve linije ostanu paralelne, i da pozicija pomoćnih markera bude striktno ispoštovana.

Kako spojiti šemu iz delova + još korisnih uputstava, šema, ideja, tutorijal-a?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje… I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

Zato – dođite opet, ili se besplatno prijavite na RSS-feed. Ili nas pratite na društvenim mrežama YouTube, Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas.

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa magnetom
Pillow box „Fantasy roze“ M3
Pillow box „Fantasy roze“ M3
Kutijica sa poklopcem i magnetom
sa poklopcem i magnetom
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *