Pillow box 60 x 55 mm (S1)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 60 x 55 mm (model „S1“) su štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice.  Ovo je najmanji model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje prstenja, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica. Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Ovakve kutijice možete naručiti sa vašim ili našim dizajnom. Navedena cena odgovara specifikaciji, u slučaju većeg ili manjeg broja boja, promene dimenzija, tiraža, ili bilo kakvih drugih izmena – cene se srazmerno koriguju.

Cena / pillow box 60 x 55 mm (S1):

250 kutija - 0,18 €/kom + 15 €*
500 kutija - 0,13 €/kom + 20 €*
1000 kutija - 0,10 €/kom + 25 €*
*za svaku sledeću boju

Tipske pillow box 60 x 55 (S1):

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu.

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 60×55 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi. (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model. Zato što to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save