Pillow box 60 x 55 mm (S1)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 60 x 55 mm (model „S1“) su štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice.  Ovo je najmanji model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje prstenja, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica ( u ovom slučaju nakita za pirsing )

Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji. Cene se odnose na štampu u jednoj boji, u cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja ( dizajn ).

Cena / pillow box 60 x 55 mm (S1):

250 kutija - 0,24 €/kom
500 kutija - 0,20 €/kom
1000 kutija - 0,18 €/kom

/ Jedna boja; Doplata za svaki sledeći prolaz – 15€

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 60×55 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi. (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model. Zato što to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Blue-metalic S1“
Pillow box „Blue-metalic S1“
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Šarena piramida
Šarena piramida (170gr/m2)
Kutijica za praline / anđelčići
Kutijica za praline / anđelčići
Kaširana kutija za metalne delove
Kaširana kutija za metalne delove

 

Save

Save

Save