Trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom

Trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom je poklon kutija (“ favour boxes“) prvenstveno namenjena kao poklon dobrodošlice. Najčešće se u nju stavlja nekoliko čokoladnih bombona, pralina, ili neki sličan slatkiš. Može se koristiti kao hotelski poklon, ili poklon za venčanja. Naravno – ovako atraktivna kutijica može da posluži i za milion drugih namena.

Specifičnost ovog modela je u neobičnoj konstrukciji. Gornja i donja površina su romboidne, odnosno kraće bočne strane su pod kosim uglom u odnosu na duže. „Fioka“ se sastavlja jednostavno, bez lepljenja, a „futrola se isporučuje  zalepljena. Zbog lakšeg transporta i čuvanja kutijice se isporučuju rasklopljene, ali je njihovo sastavljanje vrlo jednostavno i brzo.

Trostruka romboidna kutija je sklopljena od tri identične romboidne kutije, koje su povezane satenskom trakom. Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake. Romboidna kutija za praline je izrađena od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom ili mat plastifikacijom i štampom u jednoj ili više boja. Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama. Cene se odnose na ofset štampu od jedne boje do punog kolora.

Cena / trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom:

250 kutija - 1,00 Eur / kutija + 20 €* 
500 kutija - 0,90 Eur / kutija + 30 €* 
1000 kutija -0,85 Eur / kutija + 40 €*

*za svaku sledeću boju

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu alata (špigl) romboidna kutija za praline

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

→ Pogledajte i ovo:

Belgijske kutjice za nakit (manje) - alternativa za trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Pillow box „Blue-metalic S2“ - alternativa za trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom
Pillow box „Blue-metalic S2“
Kaširana kutija sa magnetom
Kaširana kutija sa magnetom
Kutijica za praline / bela - trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom
Kutijica za praline / bela
Kutijice Slatka vizit karta - alternativa za trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom
Kutijice Slatka vizit karta

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *